girl this is our song

2011-01-10 | 23:03:04
Var hälsad kamrater! Vi försöker förgäves med att lägga upp bilder på dagens äventyr men just nu går det inte särskilt bra. Vi sitter nämligen fyra personer i samma rum som alla sitter och snyltar på hotellets bredband, hastigheten är därför inte den bästa. Men vi ska så snart som möjligt lägga upp lite bilder!

Under dagen har vi inte riktigt varit så duktiga som man kunde hoppats, men som min mamma säger: Man ska aldrig börja sitt nya liv på en Måndag, då funkar det aldrig. Vi satt kanske uppe lite väl länge igår och tittade på film alla fyra, vi hade det väldigt koseligt (fint norskt ord). Vi såg på både The last song och Valentine's day. Vi kan väl säga att det inte direkt var tjejerna som grät mest i rummet..

Vi tog som sagt tuk tuken (trikken) in till stan strax efter lunch på jakt efter ett par skor som inte läcker. Johan köpte ett par men jag gick bara hem med en påse från Weekday! (Förlåt mamma)

Nu sitter vi här alla fyra och lyssnar på mysig musik och försöker få lite nytta gjort. Imorgon ska vi försöka fixa Norskt personnummer och skattekort, vi får väl se hur det går med det. Idag fixade vi iaf våra Norska sim-kort och har nu ett norskt telefonnummer - stort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0