La det svinge, la det rock n' roll

2011-01-09 | 21:52:02
We're back! Carlottos är nu tillbaka. Vi har haft ett längre uppehåll för att på riktigt kunna ladda våra batteri. Vi fick även till slut så många läsare att hela servern lades ner. Vi fick då en massa arga samtal från höjdarna som tvingade oss att stänga ner, vad ska man göra liksom?

Anyway, vi är som sagt tillbaka på krigsstigen för att nu göra bloggvärlden osäker igen, denna gång från vårt kära grannland Norge! Vi har flyttat till Oslo för att försöka spara lite pengar inför sommaren, som lätt ska bli den bästa - so far. Vi stannar alltså här nästan ett halvår innan vi återvänder till Halmstad för två månaders konstant festande. Vi visste att vi skulle göra våra mammor stolta en dag. Vi har flyttat in med Lollo och Frida som snällt nog låtit oss bo här i väntan på egen lägenhet.

Under vår första dag i Oslo har vi gått en runda på stan för att hitta en pub som kunde visa mötet mellan Manchester United och Liverpool. (Resultatet spelar ingen roll, bara man har kul /Pj) Vi hittade en mysig gammal pub med svensk personal där vi kunde slå oss ner för att se matchen. Frida blev rastlös efter tio minuter och förslaget att vi skulle be om ett ritblock med pennor uppskattades inte. Därefter hade kocken råkat göra en hamburgertallrik för mycket som vi så klart fick. Det löser sig - är ett motto vi lever efter.

Följ oss gärna i under vår tid i Oslo!

Kommentarer
Postat av: Lindqvist

Ja, om ni tycker Oslo är stort har ni fått något i era halmstadshjärnor helt felt. Om ni inte har truckkort -> skaffa om ni vill tjäna pengar. Annars kan det bli svårt att inte arbeta som en underbetald klassisk Svensk här i Oslo. Må det bästa hända. Dags att lura systemet och avsätta detta icke-fungerande Samhällssytem! Tips: Trikkort för de som är under 20 år kostar mindre än halva priset än de som är över 20 år.



/2 dudes som pratar norska och ta pengar från torskätare!;)

2011-01-10 @ 01:22:25
Postat av: DG

Hmmm, det där med att leva livet en sommar efter en vår i Oslo med allt vad där kan erbjudas känns orealistiskt.... Men vad har man ungdomen till om inte lära sig nya erfarenheter och tricks inför livet som slår till med kraft runt 30-strecket. Vovve, villa, volvo och sånt... Lycka till grabbar och jag hoppas ni reviderar tankarna om sommaren, arbeta kvar i Oslo över sommaren och stick i väg ut i världen till hösten, asien har ett bra klimat, bland annat, har jag hört. Lykke til, DG

2011-01-10 @ 12:53:13
Postat av: Caroline Larsson

Haha, "det löser sig". Typiskt er :) Lycka till med allt!



Take care

2011-01-10 @ 17:28:31
URL: http://larssoncaroline.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0