Har du en famn för mig?

2010-08-31 | 22:39:53
Göteborg, spårvagnarnas stad
Tj, Pj & FI är på vandring
Inne i denna butik spenderade Carl-Ottos ca 1 timme och 30 min
Carl-Ottos är precis hemkomna från en mysig dag i Göteborg med Tobbe & Fille. Riktigt bra väder, grym shopping och bästa sällskapet gjorde dagen till den bästa på länge. Mera sådana spontanutflykter till folket! Att vi nu måste leva på pasta eller nudlar resten utav månaden kan vi stå ut med. Kika gärna in på bloggen under morgondagen för att få se alla inköp från Väla och Göteborg! God natt på er!

If you ever change your mind

2010-08-29 | 20:49:46
Har du ett par gamla jeans liggandes långt inne i garderoben som du tycker är för tråkiga för att använda? Det behövs kanske inte så mycket för att få dem på banan igen. Ett sätt att piffa till dem lite är att göra dem slitna. Detta kan göras på många olika sätt. Har du svårt att komma på något du kan använda så skulle vi vilja rekommendera ett rivjärn & lite sandpapper. Svårare än så behöver det inte vara. Så istället för att lägga hela lönen på de där snygga slitna Levi's jeansen så gör du en kopia av deras slitning på dina gamla jeans. Busenkelt och kan resultera i ett par riktigt snygga "nya" jeans !

You're showing me heaven

2010-08-29 | 20:09:25

Ah-yippie-yi-yu 
Ah-yippie-yi-yeah
TJ:s underbara outfit !
Kom igen Beyonce, vi utmanar dig ! If you like it then you should put a ring on it, wo oh oh....

Söndag ! Den dagen som man alltid klagar på ! MEN, vi har nu insett att detta borde vara en dag då man inte alls behöver spendera hela dagen i en soffa eller säng (om man nu inte är dödssjuk). Därför steg vi upp i tid och tog oss till Väla imorse, eller ja runt 13.00 (!) för lite shopping tillsammans med TJ. Härlig dag !  Så tummen upp för Söndagar som man borde ta vara på ! Imorgon kommer lite av inköpen från dagen att visas. Så kika in !

Ask me once I'll answer twice

2010-08-26 | 12:59:59


Nu kommer även Lyle & Scott med höstens rätta plommon & militärfärger på sina pikéer. En enkel, stilig piké är ju alltid en snabb och säker lösning då man lite oförberätt blir bjuden på tex svärmors-kusins-väns-barnkalas eller den där släktträffen i Oktober eller bara då man känner för att gå ut och vaska en 20 kronors öl på The Corner. I vilket fall som helst, en snygg och stilig piké som hänger med modet i höst och passar vid väldigt många tillfällen !

Du är jag, jag är du, vem är jag?

2010-08-25 | 03:19:37
Klockan passerade precis 03.00, Carl-Ottos har haft en kväll med väldigt blandade känslor mitt ute på en åker ! Den började väldigt trevligt med en komedi i form av mycket skratt tillsammans med Lina och Fia, vilket senare skulle resultera i en riktig nagelbitare då Lina drastiskt byter från vår roliga komedi till motsatsen, dvs skräckisen "The others". Detta innebar filt på och kudde nära till hands. Påvägen hem så avslutade vi med att tugga i oss en behaglig fransk hotdog på Statoil... fortfarande i skräcktillstånd. Nu behöver vi vår sömn ! Godnatt.

You get up, you get down and you try it again

2010-08-25 | 02:54:04

1. ASOS work boots: Rädda fötterna i höst och införskaffa ett par riktigt snygga boots.
2. Paul Smith: Du bör få in något militärfärgat i garderoben i höst, tex denna snygga jacka.
3. NN.07: Plommonfärgen är ett snyggt alternativ att täcka benen med, våga !
4. Topman: Enkel och snygg väska som finns hos topman.
5. Topman: Sist men inte minst, fårullen, snyggt till både herrar och damer. Finns i massa olika varianter, här en jeansjacka som värmer.

God & Satan

2010-08-23 | 22:22:31

Denna vecka ger vi tummen upp till jeans med stretch som ger oss den rörelsefrihet vi behöver för att ha kult på restaurangen.


Ja, vart ska vi börja? Vi, och säkert många med oss har öppnat sina hjärtan för denna påg från Sundbyberg i sommar. Vi vill tacka Oskar för alla statusar, allsånger och raggningsrepliker han har gett oss. En grym spelning i Halmstad på det gör Oskar till sommarens heting. Vi kan väl säga att Oskar "won the break-up", Veronica. Från och med du, Oskar.



Regn - enough said..



Nej, detta är inte en bild som är tagen hemma hos Charlie Harper, det skulle dock kunna vara det. Nej, detta är inte en bild som är tagen på herravdelningen på H&M i Halmstad, det skulle dock kunna vara det (no offense, Linda). Vad vi försöker säga är att klädutbudet för killar inte är vad man kan önska i Halmstad. Tack gode gud för internethandel!

Sprickor blev hål i fasaden

2010-08-22 | 18:38:07











Efter en fartfylld helg så är vi på benen igen och det är dags för en ny livlig bloggvecka med fler tips och bilder. Nu gör vi som Timbuktu och drar till Malmö för en festivalkväll.


PJ

Skjorta: Carlings
Jeans: Cheap Monday
Skor: Converse
Glasögon: H&M


Johan

Skjortor: NN.07
Jeansjacka: Cheap Monday
Shorts: Diesel
Skor: Acne


Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?

2010-08-21 | 19:40:42

Prova gå på en konsert med Oskar Linnros så kan du vara vara säker på att du inte blir annat än nöjd! Igår, i kapsylparken som den så vackert heter stod vi och njöt från första låt till sista, den kritik han fått från tidigare uppträden visade han inte på denna kväll. GRYMT ! Han startade igång en helgalen och underbart rolig kväll med härliga människor här i Halmstad. " Det bara spratt i oss"

Från och med du

2010-08-20 | 18:34:25
Stressig dag kommer resultera i ett kortare inlägg idag, vi tar oss nämligen an Oskar linnros om ca 1 timme vilket vi ser väldigt mycket fram emot. Men i helgen kan vi utlova en massa sköna bilder och outfits kommer komma upp så håll er uppdaterade ! Tack för alla kommentarer och att så många verkar gilla bloggen ! Hörs Imorgon !

Limiterade Jeans från Cheap Monday!

2010-08-19 | 17:21:21

 

 

Limiterade jeans från Cheap Monday S/S 2011.

Just nu pågår Stockholm fashion week och vi tycker det är synd att inte kunna vara på plats, men vi försöker följa det så gått vi kan hemifrån. Här är fem limiterade jeans som släpps av Cheap Monday och går att köpa i butik redan idag. De finns i ca 40 olika par till varje modell och priset kommer vara detsamma som vanliga ordinarie Cheap Monday jeans.

Finns att köpa i Cheap monday store, Kronprinsensgade 7 i Köpenhamn.
Weekday, Drottninggatan 63 Stockholm
asos.com
SKYNDA!

Det är fortfarande sommar, det är fortfarande sommar, det är...

2010-08-19 | 14:29:29
...fortfarande sommar! Trots alla dessa höstkollektioner som väller in så har solen fortfarande en tendens att glimta till, det är ju faktiskt Augusti(!) Och tid till att ta till vara på det sista somriga man har i garderoben. Dessa Marinblå Converse Slim är PJ's sommarspurt som även kommer göra sin nytta långt in på hösten. Visst tröttnar man aldrig på Converse? Nya som gamla.

jag lämnar kärleken på ängen där vår kärlek en gång brann

2010-08-18 | 23:12:18







Jacka: H&M
T-shirt: Weekday
Jeans: Levis
Skor: Second hand
Börs: Emilio


Töm mig på luft, stjäl min tid.

2010-08-17 | 22:42:08
Tjejer ! Hösten närmar sig med stormsteg och det finns så många snygga, stilsäkra och trendiga saker att införskaffa, här är 5 av dem.

1. ASOS, 1300 kr, Fortsätt bära träklackar tjejer! Sommarens trend fortsätter in i höst, lite mer värmande varianter så ni klarar höstens kyla.

2. D&G Light Blue, 675 kr, En feminin, frisk och oemotståndlig doft av vita rosor, jasmin, citron och äpple.

3. ASOS, 75 pund (ca1000 kr), En enkel snygg väska som passar utmärkt i höst.

4. Topshop, 85 pund (ca 1100 kr)

5. Miss Selfridge, 20 pund (ca 240 kr), Leopard och mönstrat är ett säkert kort i höst. Snyggt!

Smutsiga Converse?

2010-08-17 | 18:15:06
Krogsöndag, måndagsklubb, fiesta, kräm (haha nej), mc donalds kl 03.00, ja som ni ser så finns det väldigt många ställen som är rent av livsfarliga för att par vita converse. Har du alltså inte en superimpregnering eller en jäkla tur kan det vara bra att veta hur man ska få sina bästa kompisar rena.

1. Fyll upp en diskho eller liknande med inte allt för varmt vatten (ca 30 grader, dvs lite under kroppstemperatur, så känn efter med handen)

2. Tillsätt lite Vanish "vit" som gör jobbet.

3. Låt dem ligga ett tag och bli fuktiga och börja sedan skrubba med en borste.

4. Låt dem därefter ligga i några timmar i medlet och ta sedan upp dem för torkning, torka INTE dem upp och ner för då är det lätt hänt att limmet rinner ut längs med sidorna och färgar skorna gula.

Natur.ligt

2010-08-16 | 19:59:57
Släppte taget om Halmstad idag och körde hem till familjen i Gungvala...Karlshamn..Blekinge...Skogen, därav lite natur(liga) bilder ikväll.

Tröja: H&M
T-shirt: Weekday
Jeans: Cheap monday
Skor: Converse
Börs/Armband: NN.07 / H&M

Dagens Outfit

2010-08-16 | 19:50:02
Baseballjacka: Köpt i Barcelona
T-shirt: Weekday
Shorts: Levis
Skor: Converse

Höst

2010-08-16 | 12:48:53

Hösten är på ingång och det är dags att göra lite kloka inköp. Här är två lite längre koftor i höstens färger.

1. Emilio
2. Odeur

Less is more

2010-08-15 | 23:09:31
Kvällens kvinnliga inspiration hämtar vi från Umeå och Victoria Tornegren som har förstått att less is more. Snyggt!

Enkelt är snyggt och det ser vi på kvällens manliga inspiration som är hämtad från lookbook.nu

Cheap Tuesday

2010-08-15 | 22:13:24
vi tog caben ut till Möllegård för att avnjuta lite sol och lite grym glass, vi passade även på att ta lite bilder.
Vi tog caben ut till Möllegård för att avnjuta lite sol och lite grym glass, vi passade även på att ta lite bilder.







Jeansskjorta: Levis
Kavaj: SIR
T-shirt: P: Nicco J: Weekday
Jeansshorts: P: Levis J: Diesel
Skor: Converse
Solglasögon: Cheap Monday
Börs: NN.07


Carl-Ottos

2010-08-15 | 21:47:45
Läääget!? Okej då, Carl och Otto är väl kanske inte namnen ni känner oss vid. Dock står det på våra körkort! Vi är kanske mer kända som Johan och PJ. Två ensamstå.. eh, enastående killar som gillar mysiga hemmakvällar och sena strandpromenader. Vi har även ett visst intresse för kläder. Det är detta intresse som vi skulle vilja dela med oss utav, för vissa kul, för andra helt ointressant.
Följ därför denna blogg för lite tips och lite sköna bilder, vem vet, ni kanske ser nånting ni tycker om? Stay tuned!
Läääget!? Okej då, Carl och Otto är väl kanske inte namnen ni känner oss vid. Dock står det på våra körkort! Vi är kanske mer kända som Johan och PJ. Två ensamstå.. eh, enastående killar som gillar mysiga hemmakvällar och sena strandpromenader. Vi har även ett visst intresse för kläder. Det är detta intresse som vi skulle vilja dela med oss utav, för vissa kul, för andra helt ointressant.
Följ därför denna blogg för lite tips och lite sköna bilder, vem vet, ni kanske ser nånting ni tycker om? Stay tuned!

RSS 2.0