Du kanske tycker jag verkat borta i tankar, det kanske stämmer

2010-10-15 | 18:42:16
En flabb kaffe
PJ är borta i tankar, eller?
Laddad till tusen för vad komma skall
Idag blev det lunch på Roberts Coffee för Carl-Ottos som just nu satt ihop en hel del planer och spånar vidare på en ljus och händelserik framtid! Mer om det inom kort.

There's no beat, without you

2010-10-14 | 21:45:00
En solig & varm höstdag bäddade för en kaffe och snack med Lindbergh ute på bibliotekets balkong utöver Nissan. Riktigt härligt med dessa dagar! Vi hann även med frukost hos Lindbergh innan dess och har även kollat på Drott, mycket trevligt! Nu blir det kvalitétstid med PJ och tobbe!

Min blåa outfit idag hade ni nog nästan kunnat plocka direkt ur en Weekdaybutik.

Jacka: Cheap Monday
T-shirt: Weekday
Jeans: Cheap Monday
Skor: Acne
Börs: NN.07

Fredrik bar på:

Jacka: H&M
Skjorta: Second Hand
Linne: JC
Jeans: Crocker
Skor: Sperry
Halsband: H&M


/Johan

I even get lost in this song

2010-10-11 | 20:27:09
Måndagen avslutas med en kväll med lite inspiration, kaffe och tv. Vilket faller mig alldeles i smaken, undrar om PJ har gett sig ut i löparspåret denna kväll vilket han sa att han skulle och försökte få mig att känna mig tjock. Men känner jag honom rätt så kom han aldrig ut i spåret, utan sitter där framför tv:n precis som jag och följer de tröga men roliga människorna i Paradise Hotell.

/Johan

Septemberplagget

2010-10-11 | 12:44:44

Okej, då har September månad passerat och vi är redan några dagar in i Oktober. Under September kan vi verkligen säga att det är kängorna som vi har gått in, vilket därför går in som "Septemberplagget" denna månaden. De finns i så många olika och lika många snygga varianter så har du inte ett par eller flera (!) så är det på tiden nu! Dem ovan är från H&M och inte minst ett par prisvärda kängor då de inte kostar mer än 399 riksdaler.

Fem favoriter

2010-10-07 | 21:34:13
Varför får man aldrig nog?! Först ut, Levi's Jeansskjortor!

I'm ready to begin this journey

2010-10-06 | 13:57:30
Fortsätt bär jeansjackan i höst kära vänner! Har ni mot er vilja hängt in den i garderoben för att det börjar bli för kallt ute? Tur då att bland annat Levi's har en fodrad variant så att man kan fortsätta bära denna underbara jacka långt in på hösten. Ni ser den i en outfit i föregående inlägg.

Fly high little birdie

2010-10-05 | 21:40:16
PJ:
Jacka: Cheap Monday
Tröja: Weekday
Jeans: Cheap Monday
Halsband: Weekday
Skor: Din sko


Johan:
Jacka: Levi's
Skjorta: Levi's
Jeans: Cheap Monday
Skor: H&M


Ankor: Fjädrar i höstens färger



Yeah I'm sorry, I can't afford a Ferrari

2010-10-05 | 21:15:37

Större delen av dagen har spenderats hemma, städandes, tro det eller ej. Till slut fick Tobbe "crybaby" Johqvist nog och tvingade ut oss småpojkar på stan med motiveringen: "Jag tänker inte sitta hemma på min lediga dag!". Jaja tänkte vi, låt killen få som han vill. Johan plockade därför upp mig hemma med bilen och vi tog oss in mot stan. Efter en liten runda på SODA (Vi har redan spenderat alldeles för mycket pengar den här månaden för att ha råd med någonting där) och en kort runda på H&M (fortfarande inget snyggt, tyvärr) mötte vi upp Tobbe för lite citystros.

På stan sprang vi på Emelie vars outfit vi absolut måste dela med oss utav. Hennes klänning har hon själv gjort och är snygg som få. Helt rätt snygging!

Efter lite lunkande drog vi oss mot Harrys för lite kycklingvingar. Nu vankas det film och ostbågar hemma hos Tobbe, en bra dag helt enkelt!

PS. Lägg märke till att vi fastnade en stund på H&M då de inte ville släppa ner oss för rulltrappan. DS.

/PJ



Ta mitt skimmer, för jag brinner

2010-10-05 | 00:01:25
Ja, vi vet, uppdateringen har inte varit den bästa och vi ber om ursäkt ! Skärpning ska det bli.
Det visade sig vara kanelbullens dag idag, en dag som vi prioriterar högt ! Därav bakade vi förra veckan bullar inför detta och frös ner. Vi avnjöt dessa hemma hos tobbe tillsammans med lite mjölk och filmen Grown Ups! Ett hett filmtips för er som inte sett den.

/Carl-Ottos

RSS 2.0