There's no beat without you

2010-09-29 | 00:14:51
Carl-Ottos + nettan har varit på äventyr denna tisdag! Vi har hunnit med Ikea, (främst för köttbullarna), Götelaborg (dvs weekday) och som pricken över i:et, en korpen match på heden. Hänt så sjukt mycket kul underdagen så skulle ta alldeles för lång tid att skriva och bli alldeles för tråkigt att läsa så mycket.

Men i korta drag så spenderade vi den mesta tiden på Weekday där PJ hittade en otroligt snygg jacka som ni ser på bilden! Grr! Han och nettan stod sedan så snällt och frös när Carl hoppade in i en korpenmatch! Som tack visade han sin kärlek med att hylla sin bloggkompis vid sitt målfirande! Så ja, en helt vanlig tisdag förvandlades till en underbar dag!

/Carl-Ottos

Time for me to fly

2010-09-27 | 22:03:16
Converse har vi tagit upp tidigare i denna blogg som säkert de som följt oss märkt, en helt underbar sko som vi bara hyllar. Ni kan bland annat se tips på hur vi tvättar dem HÄR !

Vi fick tidigare ett inlägg från "flickbeundraren" som undrade om PJ på något sätt hade slitit sina blåa converse på detta vis. Om vi nu menar samma sko? Sanningen är så enkel att dem är köpta på Beyond retro (secondhand), Drottninggatan i Stockholm. Så "hemligheten" är att de använts en hel del och fått sig en egen naturlig slitning. Så med detta inlägg vill vi passa på att hissa secondhand! Våga ta er tillfället att titta in i exempelvis Beyond retro om ni är i Stockholm eller fråga efter andra secondhand butiker i den stad ni befinner er i, finns så mycket fynd att göra!

/Carl-Ottos

Kanske delar vi samma ensamhet

2010-09-26 | 17:04:18
Hösten börjar bli allt mer utav en höst och vintern närmar sig även om den känns långt borta. Det är dags att ha något att värma öronen med och varför då inte göra det rejält med en pälsmössa?! Ett snyggt alternativ för både killar och tjejer. Just denna variant finner ni på HM för endast 99 kr.

Million pieces tonight

2010-09-23 | 19:10:20


Jeansskjorta: Carlings
T-shirt: weekday
Halsduk: Emilio
Halsband: Eget
Byxor: Cheap Monday
Kängor: Bobbie Burns

Tog farväl från Halmstad och Otto ett tag för att besöka familjen i Karlshamn. En lite mindre stad som lätt blir ganska tråkig nu under höst/vinter, var helt tomt på gågatan när jag kom haha. Idag var det dock härligt väder och lillebror hade KM i friidrott med skolan så jag hade att göra. Har även hunnit med att träffa kompisen nettan på en fika och lite annat folk. Ikväll blire Tacos & Idol med familjen!

Håller tummarna ikväll för mitt quizlag i Halmstad som jag hoppas tar hem musiktävlingen ikväll, har ju 2 st andra platser, men ingen vinst ännu. Hoppas att Tobbe inte låter någon skratta i laget för det var tydligen det vi åkte på sist..... hahaha. Och innan dess lagnamnet, synd att sånt ska gå före kunskap! Tror på dig ikväll PJ !

/Carl

I swear I got this shit that makes these bitches go insane

2010-09-21 | 16:33:25
För ja, ca någon vecka sedan så tänkte vi att det var dags att flytta ut garderoberna på ett snyggt sätt. Så vi tog oss ner till IKEA för inköp utav klädhästar. Det kan bli riktigt snyggt att få ut kläderna och möblera med dem faktiskt. Om man nu har plats och tid, för tydligen ska Otto ha kämpat & klagat på att det var "raketforskarritningar" som IKEA skickat med i hans förpackning. Men även hans intelligenta hjärna kunde, efter många om och men få den på plats (vad han har berättat iaf, förmodligen så är han inte riktigt klar än) och jag kan tänka mig att hans mor har hört alla dessa fina ord han kan. Men snyggt blir det iaf !

/ Carl

Born to run

2010-09-13 | 23:37:04
Allt står på NOLL ! Eller ja egentligen har Carl-Ottos gjort en liten mjukstart idag. Höstens träning är igång från och med idag och med NIKE+ så har vi utmanat oss att springa ett visst antal km i veckan vilket laddas upp som statistik på nätet så ingen kan fuska ! Dock blev benen som spaghetti efter "uppvärmningsrundan" men vi är snart tillbaka i gamla goda dagars form. Springa imorgon igen? eller...?

Jag behöver dig, mer än vad jag vill ha dig

2010-09-13 | 23:10:46
Emilio
G-star (Johanna "chefen" MQ fixar lite så det står rätt till)
Diesel
Bondelid
En outfit som jag verkligen tycker är riktigt snygg i höst !

Idag var det lite provning utav höstens jeansmodeller på MQ i Halmstad och jag (Carl) var på plats för att bära upp de olika modellerna, tanken var att Otto också skulle varit på plats men han fick lämna återbud in i sista minuten. Det är mycket gråa/svarta och mörka färger. Och naturligtvis de jordnära plaggen och den militärgröna. Manchesterbyxorna tyx hitta tillbaka iår och det är bara att våga. Kan vara riktigt snyggt att matcha ett par med kängor osv.

Breaking my back just to know your name

2010-09-13 | 14:36:34
Ibland finns inte allt man söker, då är det dags att försöka använda hjärnan och vara lite kreativ. Carl-Ottos älskar jeans och varför inte då en fluga i just detta material? Så Carl tog fram maskinen och gjorde sig en fluga, såhär blev resultatet. Kanon till helgens (i lördags) festligheter, kombinerat med mörka jeans och kängor.

Salong Bakfickan

2010-09-10 | 19:45:55
Mickes fingerfärdighet tillsammans med saxen gör jobbet !
Barnens favoritstol! (och Ottos)
Flat-topens raka former är nu här, vågar du?

Vi har tidigare fått förfrågningar på vart vi klipper oss, och nu var det dags för Otto igen. Så vi tog bilen ut till Gullbrandstorp (bakom tempohuset) för att möta Mickes sax på Salong Bakfickan. En salong som drivs av Micke och Mia som förövrigt har drivit en salong i Halmstad i över 30 år. De har bland annat varit med och stylat i Melodifestivalen i två år och blivit ombedda fler gånger. Det var Micke som satt trenden på EMD med det kortare håret på sidorna och längden på huvudets topp. Micke har även blivit erbjuden av Goldwell, att få åka med på London Fashion Week. Så man kan lugnt säga att han har koll på läget. Alltså två riktigt grymma frisörer som vi varmt vill rekommendera och tacka för att ha sponsrat Carl-Ottos med vax
.
Kika in på deras hemsida eller slå dem en pling då det är dax för att snygga till frisyren lite: 035-59920 http://www.salongbakfickan.se/

It all begins with you and me

2010-09-10 | 19:33:40


Idag så begav vi oss till IKEA i Helsingborg med TJ & Olof för lite småplock och inspiration. Det är inte alltid plånboken tillåter inköp, alltså får man låta sig inspireras tills nästa lön dimper ner i plånboken, BOOM! Dock så hittade vi en klädhäst som vi fick med oss en varsin hem. Vilket kommer att visas när de är monterade av oss händiga män (!)

Vi går på samma väg

2010-09-10 | 19:33:20
Vi vill med detta inlägg be om ursäkt för den lite oförberedda semestern som Carl-Ottos fick ta sig då vi fick in obehagliga hot utav två kända bloggerskor som var avundsjuka på alla de läsare vi fått. Men vi kan nu meddela att allt är löst och vi är på banan igen.

Hoppar, spritter & sprätter

2010-09-02 | 13:31:17
Kreativiteten flödar, sprudlar och spritter hos Carl-Ottos kära läsare ! Då vi inte fann några speciellt snygga halsband i någon butik så tog vi initiativ och gjorde oss egna. Här är 2 ut av dem.

Det bara spritter i oss

2010-09-01 | 22:25:21






Vi avslutar dagen med lite tacos & Entourage hemma hos TJ ! Imorgon ger vi oss på lite accessoarer.


Take my hand, together we can rock n' roll

2010-09-01 | 20:56:47





Kavaj: SIR
T-shirt: Weekday
Jeans: Cheap Monday
Glasögon: Cheap Monday
Kängor: Bobbie Burns
Tygpåse: Weekday


Sommar blir till höst

2010-09-01 | 14:40:53
Denna veckan vill vi ge tummen upp för Weekday vars höstsortiment är underbart, under gårdagen i Göteborg så hittade vi allihopa väldigt många fynd.
Mindre kul med denna veckan är att vi börjar känna hur temperaturen sjunker (trots solen), vilket innebär att shortsen snart kommer att hamna i garderoben. Men snälla, ge oss några shortsdagar till !

RSS 2.0